Hoppa till innehåll

Ackordskurs i Normtid VVS

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

Kursen ger god kännedom om Teknikinstallationsavtalets regler om ackord och prestationslön och normtidskompendiet "Normtid VVS" hanteras i projekt.

Stockholm 18 mar 2020 -

Innehåll

I kursen lär du dig hur man hanterar Normtids-systemet i ett projekt. Vi går tillsammans igenom Teknikinstallationsavtalets regler avseende prestationslön samt normtidskompendiet "Normtid VVS".

Under en dag går vi igenom de arbetsmoment som kräver en aktiv åtgärd före, under och efter projektets gång. Kursdagen är uppbyggd med teori blandat med diskussionsövningar.

Målgrupp

Projektledare, arbetsledare, chefer och kalkylatorer samt dig som har branscherfarenhet av installationsarbete inom VVS. Kursen erbjuds endast till personer i företag som är medlemmar i Installatörsföretagen.

Övrig information

I kurspriset ingår kursdokumentation, för- & eftermiddagskaffe samt lunch.
Om du är intresserad av kompletterande kurslitteratur hänvisar vi till IN Förlag: Normtid VVS Teknikinstallationsavtalet

Priser

För medlemmar i Installatörsföretagen: 4 000 kr exkl moms

IN Förlag

På IN Förlag har vi samlat all den kunskap och erfarenhet som du kan tänkas behöva för att jobba med el, luft och vatten. Här finns trycksaker om allt från VVS-teknik, elsäkerhet och svagström till företagsekonomi, bland annat SEK-handböcker, svensk standard, föreskrifter, normer, böcker, guider, blanketter och mallar, filmer, IT-hjälpmedel samt profilmaterial.

  • Teknisk litteratur
  • Sortiment för företag och skolor
  • Alltid tillgänglig