Hoppa till innehåll

Lönsamt företagande - Produktionsstyrning

Ekonomi, Visa alla

Vet du vad som kostar i dina projekt? Vill du veta mer om produktionskalkyler? Hur kan en effektiv produktionsstyrning påverka din verksamhet?

Uddevalla 18 jun 2019 10:00 - 18 jun 2019 14:00

Företagets övergripande resultatstyrning lägger grunden till kalkylering som sedan efter försäljning övergår till produktionsstyrning. Genom att ha resultatstyrning med i tanken redan i budgetarbetet kan du lägga grunden till dina nyckeltal som du sedan kan följa upp löpande under året.

Genom planerad produktionsstyrning har du bättre möjligheter att uppnå höögre lönsamhet i dina projekt. Vi guidar dig från projektplanering och hantering av ÄTA - Ändringar, Tillägg, Avgående till projektprognos. Vi visar även olika mallar/verktyg du har tillgång som medlem i Installatorsforetagen.

Detta seminarium riktar sig i första hand till projektledare och företagsledare. Vi uppskattar om du hjälper oss rätt person på företaget.

Kl. 10.00 - 14.00, fika finns från kl. 9.45, avbrott för lunch kl. 12.00

Du måste logga in för att se anmälningslänken ovan.