Hoppa till innehåll

SME-beredningen inom Installatörsföretagen

Företagarfrågor, Visa alla

Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, 112 19 Stockholm 16 maj 2019 10:00 - 17 maj 2019 12:00

SME-beredningen består av en ledamot från respektive regionalförenings styrelse och är så klart en ägare av ett mindre eller medelstort företag. SME-beredningen behandlar frågor av gemensamt intresse för ägarledda företag och kan i sådana frågor lägga fram förslag till styrelsen och fungera som rådgivande organ för styrelsen och ledningen. Har du som ägare av ett mindre eller medelstort företag idéer eller åsikter om vad SME-beredningen skall behandla för att underlätta ditt företagande kan du kontakta din regionala SME-representant.

Ansvarig: Johan Martinsson