Hoppa till innehåll

Föreningsstämma 2019

Om Installatörsföretagen

Dagen inleds med föreningsstämma och vi blickar tillbaka till året som har gått. Eftermiddagen kantas av framåtblickar. Vi låter oss inspireras av skådespelaren Morgan Alling och vi lyssnar till Statens Fastighetsverk, som beskriver arbetet med fokus på installationerna vid ombyggnationen av Nationalmuseum.
Varmt välkommen!

Marriott Courtyard, Stockholm 17 maj 2019 13:00 - 17 maj 2019 22:00

Boka in fredagen den 17 maj, då hålls Installatörsföretagens föreningsstämma. Vi hälsar alla medlemmar varmt välkomna till en dag fylld av viktiga beslut, information och inspiration. Du får även möjlighet att göra din röst hörd. Det är ett tillfälle att knyta nya värdefulla kontakter och vårda dem du redan har. Ta gärna med en kollega!

Dagen inleds med föreningsstämma med bland annat en tillbakablick på året som gått. Eftermiddagen kantas av framåtblickar där vi låter oss inspireras av skådespelaren Morgan Alling, som på ett lustfullt sätt förklarar hur du bäst hanterar knepiga personer. Vi får även lyssna till när Magnus Kruså, energispecialist VVS och Peter Kindblom, elspecialist på Statens fastighetsverk, beskriver arbetet med den uppmärksammade ombyggnationen av Nationalmuseum.

Du ges möjlighet att mingla med både branschkollegor och flera av Installatörsföretagens experter. Vi avslutar kvällen med middag och underhållning, dit även respektive är välkomna.

Program

10.30 Registrering VVS-auktorisation/Säker Vatten
11.00-12.00 Årsmöte VVS-auktorisation/Säker Vatten
12.00-13.00 Lunch och registrering Installatörsföretagen

13.15-14.15

Föreningsstämma Installatörsföretagen
Tema: Tillbakablick – verksamhetsåret 2018

14.30-17.15

Moderator: Ola Månsson, vd Installatörsföretagen

Framåtblick

  • Inspirationsföreläsning med Morgan Alling
    Tema: Besvärliga människor
  • Magnus Kruså, VVS-expert och Peter Kindblom, el-expert
    från Statens Fastighetsverk, beskriver arbetet med fokus på
    installationerna vid ombyggnationen av Nationalmuseum.

18.30-19.00

19.00-22.00

Samling inför middagen

Middag med underhållning

Anmäl dig här

Priser

Årsstämman, lunchen och inpirationspasset är gratis för dig som medlem. Middag med underhållning kostar 750 kr/person.

Hotellrum

Vi har reserverat ett antal rum på Marriott Courtyard, men det är först till kavrn som gäller. När du har genomfört din anmälan kan du ta del av den bokningskod som kan användas för bokning av rum.

Kort information om årsstämman

Föreningen Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarförening för företag verksamma inom tekniska installationer. Föreningens intressen sköts av föreningsstämman/årsmötet, styrelsen och vd. Där årsmötet är det högst beslutande organet där våra medlemmar har möjlighet att vara med och påverka.

Ordinarie föreningsstämma hålls före utgången av juni månad och kallelse ska skickas via e-post senast åtta veckor före mötet. Årsmöteshandlingar och dagordning ska finnas tillgängliga på Installatörsföretagens hemsida senast två veckor innan mötet.