Hoppa till innehåll

Installatörsföretagens kunskapsdagar

Om Installatörsföretagen

Möt oss på "Installatörsföretagens kunskapsdagar" i Umeå.

Umeå 05 feb 2019 09:00 - 05 feb 2019 16:00

Under februari och mars 2019 drar vi igång "Installatörsföretagens kunskapsdagar" och besöker tolv orter runt om i landet. Då får du träffa flera av våra experter som bjuder på aktuella och nyttiga kunskaper som du behöver för att vässa dig i din roll som arbetsgivare, företagare och entreprenör. Vi möts på en ort nära dig. Vamt välkommen!

Som medlem i Installatörsföretagen har du tillgång till en mängd nyttor för dig och ditt företag att använda er av varje dag. Du har en hel organisation i ryggen som kan hjälpa dig med allt ifrån olika mallar och checklistor till rådgivning i knepiga entreprenadjuridiska och arbetsrättsliga frågor.

Under en heldag kommer du att få möjlighet att träffa din lokala företagsrådgivare samt flera av våra experter inom områdena arbetsmarknad, entreprenadjuridik, kompetensförsörjning och branschutveckling.

Vi kommer att presentera flera aktuella och nyttiga kunskaper som underlättar för dig i din vardag som arbetsgivare, företagare och entreprenör. Vi kommer även beskriva vårt erbjudande, lära ut hur du på bästa sätt kan använda dig av ditt medlemskap i Installatörsföretagen och beskriva hela den organisation som står till ditt förfogande.

Dessutom bjuder vi på fika, lunch och möjlighet att mingla med dina branschkollegor i regionen.

Du som normalt inte har så mycket kontakt med oss på Installatörsföretagen, ta detta tillfälle i akt; träffa oss, ta reda på vilka vi är och vad vi gör för dig. Ett rätt använt medlemskap kan betala sig omgående! Vi står alltid beredda att leverera stöd och service här och nu för att underlätta i din vardag, men även för att jobba med att förbereda din verksamhet inför framtiden.

Anmäl dig här!

Varmt välkommen att träffa några av oss som har i uppdrag att finnas i din vardag och jobba för din framtid.