Hoppa till innehåll

Spindelnätet

Lokal/distrikt, Visa alla

Spindelnätverkets träffar vänder sig till Medlemmar i Installatörsföretagens regionala förening i Stockholm, VVS. Nätverkets tanke är att administratörer, som ofta har en spindelfunktion i företaget, ska få ett forum där deras frågor står i fokus. Nätverket är öppet för alla som tycker att de har behov av att träffa andra spindlar oavsett hur yrkesrollen ser ut

Citykonferensen, Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm 23 nov 2018 08:00 - 23 nov 2018 12:00

Har du någon gång upplevt att någon presenterar din idé som sin egen? Ingen lyssnar på vad du säger under mötet och känner det som att du uttryckt dig på ett dumt eller otydligt sätt? En kollega skrattar åt ditt uttal och säger att du låter som en karaktär i en kul TV-serie när du hade något viktigt att säga? Då har du sannolikt blivit utsatt för härskarteknik.
Härskartekniker kan användas av alla människor mot alla människor. Vi vill med det här seminariet öka medvetenhet kring hur vi alla kan hamna i situationer där vi antingen utsätts för härskarteknik eller själva tillämpar härskarteknik. Vi vill också belysa hur vi kan bemöta och förhindra beteendet.

Annica Hammar, företagsrådgivare på Installatörsföretagen i Umeå, är utbildad inom området. Annica kommer att beskriva olika härskartekniker som vi sedan tar oss an i gruppdiskussioner och gemensamma resonemang. Hur får vi syn på härskaren och tekniken? Finns det motmedel? Hur ser dina egna erfarenheter ut?

Datum: 23 november 2018
Tid: 08.00-12.00
Plats: Citykonferensen Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

Bekräftelse skickas via e-post. Dagen är kostnadsfri för medlemmar i Installatörsföretagens Regionala Förening i Stockholm, VVS.

Avanmälan eller att utebli utan avanmälan, efter den 19 november, oavsett orsak, debiteras med 490 kr exklusive moms.

Program
07.30-08.00 Samling med kaffe och fralla
08.00-12.00 Seminarium
09.45-10.15 Fika
12.00-13.00 Lunch

Begränsat antal platser och "först till kvarn" gäller.

Anmäl dig här >>

Varmt välkomna!