Hoppa till innehåll

Lönsamt företagande: Äter dina projekt upp ditt företag?

Seminarie, Visa alla

Vet du vad som kostar i dina projekt? Vill du veta mer om produktionskalkyler? Hur kan en effektiv produktionsstyrning påverka din verksamhet? Vi guidar dig från projektplanering och hantering av ÄTA - Ändringar, Tillägg, Avgående till projektprognos. Vi visar även vilka verktyg du har tillgång till som medlem i Installatörsföretagen.

Navigationsgatan 1A, Malmö 21 nov 2018 13:00 - 21 nov 2018 15:00

I våras höll Installatörsföretagens det första seminariet i en serie om lönsamt företagande. Då gav vi en helhetsbild över de faktorer vi identifierat som driver på lönsamheten samt vilken hjälp du kan få från Installatörsföretagen. Nu tar vi steg två och fördjupar oss i det ämne – produktionsstyrning – som deltagarna önskade då.

Detta seminarium riktar sig i första hand till projektledare och företagsledare. Vi uppskattar om du hjälper oss nå rätt person på ditt företag.

Varmt välkommen!

Du måste logga in som medlem för att kunna se anmälningslänken ovan.