Hoppa till innehåll

Installatörsföretagens dag

Om Installatörsföretagen

Under oktober och november drar vi igång "Installatörsföretagens dag" och besöker tolv orter runt om i landet. Under en halvdag möts vi på en ort nära dig, där vi tar upp frågor som berör dig och ditt företagande.

Skellefteå 27 nov 2018 -

Som medlem i Installatörsföretagen har du tillgång till en mängd nyttor för dig och ditt företag att använda er av varje dag. Du har en hel organisation i ryggen som kan hjälpa dig med allt ifrån mallar till rådgivning i knepiga entreprenadjuridiska frågor.

Under en halvdag kommer du att få möjlighet att träffa din lokala företagsrådgivare samt flera av våra experter inom områdena arbetsmarknad, entreprenadjuridik, kompetensförsörjning och branschutveckling.

Vi kommer att presentera flera aktuella och nyttiga kunskaper som underlättar för dig i din vardag som arbetsgivare, företagare och entreprenör. Vi kommer även beskriva vårt erbjudande, lära ut hur du på bästa sätt kan använda dig av ditt medlemskap i Installatörsföretagen och beskriva hela den organisation som står till ditt förfogande.

Ett rätt använt medlemskap kan betala sig omgående! Vi står alltid beredda att leverera stöd och service här och nu för att underlätta i din vardag, men även för att jobba med att förbereda din verksamhet inför framtiden. Välkommen att träffa några av oss som har i uppdrag att finnas i din vardag och jobba för din framtid.

Boka in en eller flera av dessa halvdagar i din kalender redan nu och håll utkik efter en inbjudan samt mer information efter sommaren.

 • Platser & datum
  Sundsvall 17/10
  Falun 18/10
  Stockholm 24/10
  Västerås 25/10
  Örebro 6/11
  Linköping 7/11
  Göteborg 14/11
  Jönköping 15/11
  Växjö 21/11
  Malmö 22/11
  Skellefteå 27/11
  Umeå 28/11

Varmt välkommen till en spännande, innehållsrik och nyttig höstsäsong med Installatörsföretagen.