Hoppa till innehåll

Vi finns i din vardag och jobbar för din framtid

Mer om oss
Medlemskap

Vi finns för våra medlemmar

För att du ska fatta rätt beslut behöver du rätt information. Installatörsföretagen har tagit fram en rad tjänster som underlättar för dig som är entreprenör och arbetsgivare. Rätt information gör dig handlingskraftig. Bli medlem du också!

Med alla rabatter och förmåner som Installatörsföretagen erbjuder tjänar du snabbt på medlemskapet. I kraft av vår storlek har vi förhandlat till oss förmånliga försäkringar plus lägre priser på bilar, drivmedel och fortbildning. Häng med!

Nyheter

Sverige värdland för toppmöte

21 september 2018

Branschfrågor Ett 100-tal personer från runt 17 länder träffades på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 21 september, för att belysa digitaliseringens påverkan i installationsbranschen genom Installers’ Summit.

Snart koras Europas vassaste elektriker

20 september 2018

Utbildning och karriär Emmy Åberg är elektrikern från Älghult i Småland som tog hem sm-guldet i yrket och därmed ingår i det svenska yrkeslandslaget. I nästa vecka, 26-28 september, tävlar hon igen. Den här gången för att knipa europatiteln.

Unga ambassadörer ska locka fler till branschen

19 september 2018

Utbildning och karriär ​Branschen suktar efter kompetenta medarbetare. Här och nu skulle 10 000 personer kunna anställas, men företagen får inte tag i utbildad personal. Kompetensbristen är en av våra medlemsföretags största utmaningar och vi jobbar på flera fronter för att bran...

Halogenlampornas tid är snart förbi

18 september 2018

Branschfrågor Nu är det inte längre tillåtet att sätta vissa 230 Volts halogenlampor på marknaden inom EU/EES. Viktigt att nämna är att det inte är av elsäkerhetsmässiga skäl. Ljuskällor i befintliga armaturer behöver heller inte bytas ut om de inte uppvisar elsäkerhetsmässiga brist...

Entreprenadindex september

15 september 2018

Entreprenad Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Vi får uppgifterna från SCB och levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till våra medlemmar.
Kalender
 1. 20
  sep

  Installers' Summit 2018

  Clarion Hotel Sign
 2. 27
  sep
 3. 27
  sep
 4. 3
  okt

  Energibyggare i bygg- och installationsbranschen

  Sveriges Byggindustrier, Kristianstad
 5. 9
  okt

  Arbetsgivardagen i Umeå

  Nolia, Signalvägen 3, Umeå
 6. 10
  okt

  Arbetsgivarcafé i Luleå

  Elite Stadshotellet, Storgatan 15, Luleå